Alitalia je započela fantastičnu promotivnu akciju za italijanske gradove. 

Promocija će trajati do 30. septembra i odnosi se na putovanja u periodu od 22. septembra ove godine do 23. marta 2016. godine, uz izuzetak u periodu od 22. decembra do 07. januara.

Povratna karta do Rima u ekonomskoj klasi je sada samo 109 evra, dok su karte za gradove Kaljari i Algero, na Sardiniji, po 169 evra. 

Na promociji su i Venecija, Firenca, Verona, Đenova, Bolonja i Ankona – svi po ceni od samo 149 evra za povratnu kartu, dok karta u jednom pravcu za neki od ovih gradova košta 89 evra. 

Promocija se odnosi i na dve najpopularnije destinacije na Siciliji – povratne karta do Palerma i Katanije su 169 evra, a u jednom pravcu ko želi da putuje može kartu da kupi po ceni od 99 evra.

Cene su izražene u evrima ali karte se plaćaju u protivvrednosti u dinarima. Prikazane cene uključuju sve takse, prtljag i posluženje na letovima, kao i nadoknadu za izdavanje karte.

Karte po ovim cenama, naravno, nije moguće kupiti za svaki datum, već samo kad raspoloživost na letovima to dozvoljava, a realno nije puno datuma u opticaju tako da morate biti fleksibilni da biste mogli da dođete do karte po promotivnoj ceni. 

Karte možete rezervisati i kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. Iskoristite ovu izuzetnu priliku!