Alitalia je danas objavila promociju za italijanske gradove. A to je nešto što svi uvek željno čekamo. 

Promotivna prodaja će trajati do 2. februara, a odnosi se na putovanja tokom čitave godine. To je novost. Ovo je prva Alitalijina promocija da nema kalendarsko ograničenje, do kada treba da se započne i do kada da se završi putovanje.

Čitava godina je pred vama, ali naravno samo za one dane kada je u ponudi promotivna cena na Alitalijinim letovima. A to može da bude poteškoća, jer da biste bili u prilici da kupite kartu po promotivnoj ceni mora da bude dostupna promo klasa na sva 4 leta, oba leta u odlasku i oba u povratku, a to naravno nije svaki dan. 

Dakle, na promociji su Napulj, Trst, Verona, Torino i Ankona – svi po ceni od samo 159 evra za povratnu kartu, dok karta u jednom pravcu za neki od ovih gradova košta 99 evra. Venecija, Firenca i Bari su 179 evra. 

Promocija se odnosi i na dve najpopularnije destinacije na Siciliji – povratne karta do Palerma i Katanije su 179 evra, a u jednom pravcu ko želi da putuje može kartu da kupi po ceni od 109 evra.

Cene su izražene u evrima ali karte se plaćaju u protivvrednosti u dinarima. Prikazane cene uključuju sve takse, prtljag i posluženje na letovima, kao i nadoknadu za izdavanje karte.

Karte možete rezervisati i kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. Iskoristite ovu izuzetnu priliku!

Kao što je prikazano na donjoj mapi, na promociji su i gradovi Evrope – do 2. februara, ukoliko imate sreće da na datumima koji vam trebaju ima mesta – možete kupiti kartu za Madrid, Barselonu ili Malagu za 179 evra. Toliko koštaju i Pariz, Amsterdam ili Brisel. Cirih i Ženeva su po 189 evra, dok je London 199 evra.