Alitalia je objavila promociju za italijanske gradove i prodaja će trajati do ponedeljka, 20. januara – za putovanja do sredine jula ove godine.

Na promociji su: Algero, Brindizi, Bolonja, Bari, Kaljari, Katanija, Firenca, Đenova, Napulj, Palermo, Piza, Kalabrija, Lamecija Terme, Torino, Trst, Venecija i Verona – svi po ceni od 189 evra. Rim je takođe na promociji, sa cenom od 149 evra za povratnu kartu.

Karte za sve ove gradove ne mogu se kupiti za bilo koji datum – već samo za one dane kada je u ponudi promotivna cena! Da biste kupili kartu po promotivnoj ceni, mora da bude dostupna promotivna klasa na sva četiri leta – oba leta u odlasku i oba u povratku!

Cene su izraženeja postoji i za bi u evrima, ali karte se plaćaju u protivvrednosti u dinarima. Prikazane cene uključuju sve takse, kao i nadoknadu za izdavanje karte. Cena ne uključuje kofer do 23kg, samo kabinski prtljag.

Promocija postoji i za biznis klasu – za sve gradove je 259 evra sa taksama, posluženjem i uključena 2 kofera u cenu karte – što je povoljnije od cene na ekonomskoj klasi sa uključenim koferom.

Nakon kupovine karta je nerefundabilna i nije dozvoljena promena datuma putovanja, čak ni uz doplatu.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

AZ-za-w

Karte možete rezervisati i kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net

al-bottom