Alitalia je danas objavila promociju za nekoliko gradova Evrope i Severne Afrike – a to je nešto čemu se uvek obradujemo! 

Promotivna prodaja će trajati nažalost kratko, samo do četvrtka – 24. marta, a odnosi se na putovanja između 11. aprila i 30. juna. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. 

Dakle, na promociji je Amsterdam po ceni od 169 evra, Barselona i Madrid, London i Malta – svi po ceni od 179 evra. Pariz i Atina su 189 evra. 

Ne mogu se kupiti karte za sve ove gradove za bilo koji datum već samo za one dane kada je u ponudi promotivna cena, a to može da bude poteškoća, jer da biste bili u prilici da kupite kartu po promotivnoj ceni mora da bude dostupna promotivna klasa na sva 4 leta, oba leta u odlasku i oba u povratku – a to se ne može dobiti baš svaki dan. 

Cene su izražene u evrima ali karte se plaćaju u protivvrednosti u dinarima. Prikazane cene uključuju sve takse, prtljag i posluženje na letovima, kao i nadoknadu za izdavanje karte.

Karte možete rezervisati i kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. 

Promocija se odnosi i na najpopularnije destinacije u Severnoj Africi – povratna karta do Alžira je 289 evra, Tunis je 299 evra, dok su Kazablanka i Kairo tokom promocije 329 evra.