Alitalia je objavila vrlo lepu promociju za gradove u Severnoj Americi. Ovo je prva takva promocija ove jeseni, nadamo se ne i poslednja.  

Nakon promocija za Italiju, Evropu i Južnu Ameriku, Alitalia, koja sada posluje u okviru Etihadove globalne alijanse, objavila i niže cene za gradove Amerike. To su gradovi za koje Alitalia leti iz Beograda preko Rima ili Milana. 

Cene za 6 gradova su prikazane u tabeli i na našoj mapi. Ove cene su ukupne cene, pored same karte tu je i prtljag (1 kofer do 23 kg), kao i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte.

Prodaja po ovim cenama traje do 29. novembra. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. 

U saradnji sa našom Air Serbijom, kao i sa Air Franceom i američkom Deltom, Alitalia povezuje Beograd sa velikim brojem američkih i kanadskih gradova. Možete putovati preko Rima i Milana, zatim dalje preko Njujorka ili Atlante. Mreža linija vam omogućava da vaš agent može da za vas pronađe najpovoljnije cene. 

Grad Cena Grad Cena
New York 469 € Atlanta 589 €
Boston 469 € Los Anđeles 599 €
Majami 589 € Toronto 549 €
* Cena uključuje sve takse, prtljag i posluženje na letovima
*  Cene važe za putovanja u novembru, januaru, februaru, martu.