Alitalia je započela promotivnu prodaju za 4 najvažnija grada Južne Amerike. Putnici iz Beograda mogu leteti do Brazila, Argentine i Čilea sa presedanjem na aerodromu u Rimu, uz mogućnost da koriste i letove Air Serbije između Beograda i Rima.

Promotivna akcija traje do 18. aprila i odnosi se na putovanja koja mogu započeti od 01. oktobra i završiti se do 18. decembra ove godine. Maksimum boravka sa kartom po promotivnoj ceni je 1 mesec.

Povratna karta do Sao Paula u okviru promotivne akcije košta 669 evra, do Rio de Žaneira 669 evra, do Buenos Airesa 799 evra. Santajgo je 1219 evra. Ovo su, kao što možete da vidite, zaista odlične cene (osim Santjaga). 

Cene su izražene u evrima (mada se karte plaćaju u dinarima) i uključuju sve takse, posluženje na letovima, prtljag, kao i nadoknadu za izdavanje karte. Promotivne tarife imaju restriktivna pravila pa vas molimo da se dobro raspitate o svim važećim pravilima u procesu pravljenja rezervacije, te prilikom kupovine karte.

Veoma je ograničen izbor mesta po ovim cenama tokom čitavog perioda promocije, tako da morate biti fleksibilni sa datumima putovanja ili prosto da imate sreće, da ima mesta tih dana kad vama treba…. jer, po promotivnoj ceni nema mnogo mesta u ponudi. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net