Alitalia je započela promotivnu prodaju za 4 najvažnija grada Južne Amerike. Putnici iz Srbije mogu leteti do Brazila, Čilea ili Argentine sa presedanjem na aerodromu u Rimu uz mogućnost da koriste i letove Air Serbije između Beograda i Rima.

Promotivna akcija traje do 5. juna i odnosi se na putovanja u periodu do 15. decembra. Minimum dozvoljeni boravak je 5 dana, a najduže možete ostati mesec dana.

Povratna karta do Sao Paula u okviru promotivne akcije košta 689 evra, do Rio de Žaneira takođe 689 evra, do Buenos Airesa 789 evra i do Santjaga 849 evra. Ovo su, kao što možete da vidite, dosta dobre cene.

Cene su izražene u evrima (mada se aviokarte plaćaju u dinarima) i uključuju sve takse, posluženje na letovima, prtljag, kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte. Promotivne tarife imaju restriktivna pravila pa vas molimo da se dobro raspitate o svim važećim pravilima u procesu pravljenja rezervacije, te prilikom kupovine karte.

Izbor mesta po ovim cenama tokom perioda promocije je takođe ograničen, tako da je poželjno da budete fleksibilni sa datumima putovanja, ili da prosto imate sreće – da se dogodi da ima mesta kad vama odgovara jer broj mesta u promotivnoj ponudi je ograničen!

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net

az_2019-05-13_fw