Alitalia je započela promotivnu prodaju za 4 najvažnija grada Južne Amerike. Putnici iz Srbije mogu leteti do Brazila, Čilea ili Argentine sa presedanjem na aerodromu u Rimu uz mogućnost da koriste i letove Air Serbije između Beograda i Rima.

Promotivna akcija traje do 29. maja i odnosi se na putovanja koja mogu obaviti sve do 15. decembra 2016. Mnimum dozvoljeni boravak je 5 dana, a najduže možete ostati mesec dana. 

Povratna karta do Sao Paula u okviru promotivne akcije košta 729 evra, do Rio de Žaneira 709evra, do Buenos Airesa 769 evra i do Santjaga 1079 evra. Ovo su, kao što možete da vidite, zaista izvanredne cene. 

Cene su izražene u evrima (mada se plaćaju aviokarte u dinarima) i uključuju sve takse, posluženje na letovima, prtljag, kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte. Promotivne tarife imaju restriktivna pravila pa vas molimo da se dobro raspitate o svim važećim pravilima u procesu pravljenja rezervacije, te prilikom kupovine karte.

Veoma je ograničen izbor mesta po ovim cenama tokom čitavog perioda promocije, tako da morate biti veoma fleksibilni sa datumima putovanja ili prosto da imate sreće, da se dogodi da ima mesta baš kad vama treba…. jer, zaista malo ima mesta. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net