Air Serbia, nacionalna avio kompanija Republike Srbije, predstavila je novi, moderni internet sajt koji pruža gostima unapređeno korisničko iskustvo pri rezervaciji aviokarata i u pristupu specijalnim ponudama Air Serbije.

Internet stranica airserbia.com sada ima dizajn optimizovan za pristupanje sa mobilnih uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, pružajući mnogo bolje opcije kako za desktop računare tako i za prenosive uređaje, uključujući pametne telefone i tablete.

Pored toga, sistem za rezervaciju je redizajniran tako da omogući brži i jednostavniji način pretraživanja i rezervaciju mesta na letovima ove kompanije.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: „Drago nam je što uvodimo unapređen vebsajt Air Serbije, koji je u potpunosti izmenjen kako bi našim gostima pružio veću funkcionalnost i pogodnost.“

„Trenutno više od 30 odsto posetilaca pristupa našoj internet stranici putem mobilnih uređaja i taj broj se stalno povećava usled rastućeg značaja mobilnih uređaja kao ključnog kanala prodaje u sektoru turizma. Na novom vebsajtu je sada moguće rezervisati mesto na letu Er Srbije u svega tri kratka koraka, odmah proučiti i iskoristi naše najnovije promotivne akcije na glavnoj stranici, kao i pratiti status naših letova."

„Takođe smo pojednostavili meni za pretraživanje kako bi posetiocima internet stranice poslednje informacije o putovanjima, proizvodima i uslugama Er Srbije bile što lakše dostupne. Kao lider u regionu u pogledu tehnologije u avijaciji i nedavnim uvođenjem naše Wi-Fly usluge interneta na letu, kao i usluge prijave na let putem interneta, Er Srbija će nastaviti da daje značajan prioritet tehnološkim inovacijama kako bi obezbedila najbolje iskustvo putovanja u svojoj kategoriji.“