Air Serbia svojim putnicima tokom ovog vikenda nudi značajno sniženje cena aviokarata za deset gradova za kupovinu isključivo tokom subote i nedelje.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i deset gradova u regionu: do Bukurešta, Sofije, Tirane, Soluna, Tivta, Podgorice, Skoplja, Ljubljane, Zagreba, Sarajeva – za putovanja koje započinu i završe se u periodu između 23. aprila i 15. juna.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao što ne primenjuje ni popust za decu do 12 godina.

Putnici koji se odluče da kupe karte u okviru ove promocije – što je moguće učiniti u subotu, 8. i nedelju, 9. aprila – Air Serbia nudi povratne karte po ceni od samo 109 i 119 evra, dok su karte u jednom pravcu 69, odnosno 79 evra.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom do 23 kilograma i kabinskim do 8 kg, kao i sa posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju_earlybird_apr17