Air Serbia tokom subote i nedelje (21. i 22. april) putnicima nudi snižene cene karata za 3 svoje destinacije u Nemačkoj, plus je u promociju uključen i Brisel.  Ako sada možete da isplanirate putovanje za period nakon 1. juna, sada možda nije loša prilika da kupite kartu.

Promotivne cene se odnose na putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Promotivne tarife su restriktivnije od standardnih. Da biste ostvarili promotivnu cenu morate da putujete u periodu koji promotivna cena pokriva, kao i da ima mesta na letovima koji su vam potrebni.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg + torba do 4 kg. U cenu nije uračunat kofer do 23 kg, a i posluženje na letovima se naplaćuje, nije uključeno u cenu karte. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.