Air Serbia je objavila promocija vezanu za proslavu uskršnjih praznika – tako da će po specijalnim cenama ponuditi karte tokom 4 neradna dana – od 29. aprila do 2. maja. 

Air Serbia je izabrala 8 gradova iz svoje mreže za koje možete kupiti karte po sniženim cenama.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Zagreba, Dubrovnika i Ljubljane košta 119 evra, do Pule i Rima po 129 evra, Berlina i Larnake 159 evra, a do Sankt Peterburga 209 evra.  

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte, a za putovanja vikendom (petak, subota i nedelja) treba dodati 10 evra po pravcu.  Popust za decu i bebe se neće primenjivati na ove promotivne tarife.

Karte su po ovim promotivnim cenama važe za putovanja u periodu od 1. maja do 30. juna. 

Promotivne tarife su su restriktivnije od standardnih tarifa pa je poželjno da se pre kupovine detaljno o njima raspitate.

Svi gradovi i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Sve cene su sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom i posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.