Air Serbia svojim putnicima tokom uskršnjih praznika nudi sniženje cena aviokarata za jedanaest gradova za kupovinu isključivo tokom 4 dana uskršnjih praznika.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i jedanaest evropskih gradova: do Londona, Brisela, Hamburga, Diseldorfa, Frankfurta, Štutgarta, Milana, Rima, Malte i Kipra – za putovanja koje započnu i završe se u periodu između 4. maja i 15. juna.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao što ne primenjuje ni popust za decu do 12 godina.

Putnici koji se odluče da kupe karte u okviru ove promocije – što je moguće učiniti u petak, subotu, nedelju i ponedeljak – Air Serbia nudi povratne karte po ceni od 139 do 199 evra, u zavisnosti od grada u koji putujete.  Naravno, osnovni uslov da kupite kartu po ovoj ceni je da na letovima ima mesta na promotivnoj putnoj klasi, a to nažalost nije često slučaj.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom do 23 kilograma i kabinskim do 8 kg, kao i sa posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.