Air Serbia je otvorila novi hab (čvorište) u Nišu odakle će leteti 2 puta nedeljno do 12 gradova u Evropi – to su Rim, Bolonja, Geteborg, Hanover, Frankfurt (Han), Nirnberg, Karlsrue, Fridrihshafen, Salcburg, Budimpešta, Ljubljana i Tivat.

Danas su objavili preliminarne datume između kojih će saobraćati na ovim destinacijama, kao i cene. Za sada će leteti između 16. jula (tj. 1. avgusta, u zavisnosti od destinacije) do kraja oktobra.

Cene su 59 i 69 evra za povratnu kartu, uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana, ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Povratna karta do Rima je 79 evra, sve ostale su 59 ili 69 evra.  Ljubljana, Bolonja, Frankfurt (Han) i Geteborg su 59 evra, Budimpešta, Karlsrue, Fridrihshafen, Nirnburg, Hanover i Salcburg su po 69 evra.

Putnicima je dozvoljeno da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan do 4 kilograma. Kofer do 23kg se doplaćuje 60 evra.

Cene povratnih karata su kreirane na osnovu zbira cena u oba pravca, tako da možete kupiti veoma povoljno i kartu u jednom pravcu iz Niša do ovih gradova, kao iz svih ovih gradova za Niš.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-2019-05_nis_fw

nis