Air Serbia je tokom ovog meseca – sve do 31. jula – putnicima iz Beograda ponudila snižene cene do 12 svojih destinacija ukoliko ne putujete sami, već u društvu. Zato su promociju nazvali “putujte udvoje”. Nije spektakularno sniženje, ali ipak su kudikamo niže cene, vredi obratiti pažnju.

Ova promotivna ponuda se primenjuje za putovanja između Beograda i 12 gradova u Evropi! Cene su za povratne karte, za putovanja nakon 21. jula, bez ograničenja do kada se može putovati, može dokle god su letovi uneti u rezervacione sisteme.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na ovoj promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Ukoliko izaberete varijantu da ne nosite kofer, već samo kabinski prtljag, cena povratne po putniku za Beč ili Brisel je 109 evra, Diseldorf i Štutgart su 129 evra, Stokholm, Milano i Hamburg 159 evra, Nica i Madrid 179 evra, Amsterdam 189 evra, Barselona i Helsinki 199 evra.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 31. jula dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan manji do 4 kilograma.

Za sve ove gradove moguće je kupiti u okviru promocije i karte koje uključuju 1 kofer do 23kg, kofer se doplaćuje 30-40 evra u zavisnosti koji je grad u pitanju, u mapi su prikazane i cene ako izaberete da kupite kartu sa koferom.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate. Morate da putujete zajedno i u odlasku i u povratku.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

fw