Air Serbia tokom 6 dana oko Sajma turizma nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom, mada postoji i deo ponude za putovanja sa uključenim koferom!

Ova promotivna ponuda se primenjuje za putovanja između Beograda i 27 gradova u Evropi, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku! Promotivne cene se odnose na karte u jednom pravcu, kao i na povratne karte, za putovanja u periodu od 6. maja do 15. decembra ove godine.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana i ne duže od šest meseci – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Povratna karta do Splita, Skoplja, Zadra i Beča košta 109 evra, do Pule, Barselone i Frankfurta 129 evra, do Milana, Kijeva i Malte 149 evra, do Nice, Madrida i Praga 169 evra, Hamburga i Helsinkija 199 evra.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 26. februara dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan do 4 kilograma.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate. Cene za Bejrut i Kairo uključuju i 1 kofer do 23 kilograma.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-bez-prtljaga-2017-08-25

airserbia