Air Serbia nam ponovo nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom!

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i deset gradova u okruženju: Podgorice, Tivta, Ljubljane, Zagreba, Sarajeva i Skoplja po ceni od 89 evra, odnosno Sofije, Bukurešta, Tirane i Soluna  za 99 evra – za putovanja koje započinu i završe se u periodu između 14. februara i 10. aprila 2017. godine.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije – što je moguće učiniti od 5. do 20. januara – i dalje je dozvoljeno da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg i posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.