Air Serbia svojim putnicima tokom ovog vikenda nudi značajno sniženje cena aviokarata za osam gradova za kupovinu isključivo tokom subote i nedelje.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i osam gradova u Evropi: Rima, Milana, Amsterdama, Brisela, Praga, Larnake, Stokholma i Kopenhagena – za putovanja koje započinu i završe se u periodu između 25. marta i 15. juna.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao što ne primenjuje ni popust za decu do 12 godina.

Putnici koji se odluče da kupe karte u okviru ove promocije – što je moguće učiniti u subotu, 25. i nedelju, 26. marta – Air Serbia nudi povratne karte po ceni od samo 129 ili 139 evra, dok su karte u jednom pravcu 79, odnosno 89 evra.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom do 23 kilograma i kabinskim do 8 kg, kao i sa posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju_hf_17feb16