Air Serbia je objavila veliku promotivnu akciju koju je vezala za proslavu 8. marta! Specifičnost ove promocije je što je uslov da dva putnika zajedno putuju!

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i osam izabranih gradova: Rima, Milana, Atine, Soluna, Larnake, Pariza, Abu Dabija i Njujorka – za putovanja koje započinu i završe se u periodu između 10. marta i 10. aprila ove godine.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja obuhvataju vikend i traju kraće od deset dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Procija važi samo 2 dana, tokom 7. i 8. marta – za Njujork možete poneti prtljag ručni prtljag i 2 kofera do 23 kilograma. U promo cenu je uključeno i posluženje na letovima, kao i naknada za izdavanje karte.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ny-319