Air Serbia tokom 6 dana promocije u junu nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom, mada postoji i ponuda za putovanja sa uključenim koferom!

Promotivna ponuda se primenjuje za putovanja između Beograda i 6 gradova u Evropi! Promotivne cene se odnose na povratne karte, za putovanja u periodu od 25. juna do 15. decembra ove godine, osim u izvesnim kraćim periodima koji variraju u zavisnosti koji je grad u pitanju, za svaki grad važe različiti uslovi.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana i ne traju duže od jednog meseca – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Povratna karta do Pule, Zadra i Splita je 109 evra, do Helsinkija je 129 evra. Bejrut i Kairo su 219 evra. U ovoj promociji možete kupiti na ovim relacijama karte u jednom pravcu za 50% cene koje su prikazane za povratne karte.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 25. juna dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan do 4 kilograma.  Karte za Bejrut i Kairo uključuju i kofer težine do 23kg.

Za Split, Zadar, Pulu i Helsinki moguće je kupiti u okviru promocije i karte koje uključuju 1 kofer do 23kg, kofer se doplaćuje 40 evra u zavisnosti koji je grad u pitanju.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-6