Air Serbia proslavlja 5. rođendan i svojim putnicima nudi snižene cene karata za 19 svojih destinacija za putovanja u periodu od 8. januara do 15. juna naredne godine. Ukoliko već sada možete da isplanirate neko putovanje za narednu godinu, ovo je odlična prilika da kupite aviokartu.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama i sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg. 

Ovo nije jedino sniženje koje domaća kompanija nudi jer postoji tri nivoa promotivnih cena – za putovanja bez kofera koji se čekira, kao i za putovanja sa koferom do 23kg. Za sve pojedinodsti i cene možete se raspitati u agenciji.

Osim za povratne karte, Air Serbia je u promotivnu ponudu uključila i karte u jednom pravcu za svaki od gradova navedenih na našoj mapi.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-2018-10-23w