Air Serbia je ovih dana snizila cenu za 6 svojih destinacija sa različitim periodima primene. Na promociji su 4 grada u Nemačkoj – Berlin, Diseldorf, Frankfurt i Štutgart, kao i Amsterdam i Pariz. Ovo su najbolje cene koje se mogu naći za te gradove, ako nameravate da putujete u periodu koji pokriva promocija isplati se da sada kupite kartu.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg i predatim koferom do 23kg, kao i posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-4-rodjendan-2017-10-20-f