"Air Serbia. Nova krila Evrope" je nova reklamna kampanja srpskog nacionalnog avioprevoznika, koja će promovisati Srbiju i njen glavni grad kao živopisnu turističku destinaciju.

"Ne vredi imati najbolje proizvode i usluge ili najbolje povezanu mrežu, ukoliko ljudi ne znaju ko ste, gde letite ili šta predstavljate", rekao je Danny Kondić, generalni direktor Air Serbije.

Multimedijalna kampanja "Air Serbia. Nova krila Evrope" će uključiti televiziju, štampane i online medije i bilborde. U početku će se emitovati mesec dana u regionu Balkana, Rusiji, Poljskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Danskoj, Švajcarskoj i Austriji.

Gospodin Kondić je dodao i da je veoma zadovoljan kampanjom. „Ova kampanja je o Srbiji i o Beogradu, isto koliko i o Er Srbiji. Ponosni smo da predstavljamo i širimo brend Srbije, pa kampanja prikazuje ono najbolje što imamo da ponudimo i kao aviokompanija i kao zemlja. “

„Kampanja promoviše prirodne lepote naše zemlje i sveže, karakteristične ukuse srpske kuhinje; ističe grad sa bogatom istorijom i dinamičnom noćnim životom i promoviše Er Srbiju kao aviokompaniju koja je primer dobre usluge i kvaliteta. “

„Ova kampanja će doneti više posla za Er Srbiju, a samim tim i podstaći razvoj aviokompanije što će dovesti do otvaranja novih radnih mesta za građane Srbije. Posebno se radujem zbog početka kampanje jer sam svestan da time što činimo da Er Srbija bude uspešna, nastavljamo da u značajnoj meri doprinosimo srpskoj privredi,“ izjavio je gospodin Kondić.