Air Serbia nam je sada ponudila veoma snižene cene karata u jednom pravcu za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom – za putovanja u periodu između 15. juna i 31. avgusta.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i 14 gradova u Evropi! Do Amsterdama karta u jednom pravcu košta samo 44 evra, do Berlina je 59 evra, do Hamburga, Štutgarta, Diseldorfa, Beča i Anite 69 evra, do Pariza 75 evra, Brisel je 79 evra, Kopenhagen 82 evra, London 89 evra.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, naravno samo na onim letovima na kojima ima mesta na promotivnoj klasi. Promotivna cena nema dodatni popust za decu mlađu od 12 godina.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 18. marta dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i dimenzija 55 x 20 x 40 cm. Pored takozvanog ručnog prtljaga dozvoljeno je da putnik unesei i jedan takozvani lični prtljag do 4 kg.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim ručnim prtljagom do 8 kg i ličnim prtljagom do 4 kg, kao i agencijskom naknadom.

U cenu karte nije uključeno posluženje na letovima, nakon kupovine aviokarta je nerefundabilna i datum putovanja se ne može menjati. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-bez-prtljaga-2017-08-25