Air Serbia nam ponovo nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom!! Ovog puta u ponudi su i povratne karte i karte za putovanje u jednom pravcu.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i deset gradova u Evropi do kojih leti Air Serbia! Do Berlina povratna karta košta 89 evra, dok je u jednom pravcu 59 evra. Do Amsterdama povratna karta tokom promocije je 129 evra, u jednom pravcu 79 evra.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Povratna karta do Beča je 129 evra, u jednom pravcu je 79 evra, do Pariza je samo 139 evra, u jednom pravcu 69 evra. Povratna karta za Stokholm ili Diseldorf je 139 evra, dok je u jednom pravcu 79 evra.  I Malta je jako zanimljiva na ovoj promociji – povratna karta je samo 89 evra.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 18. maja dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i dimenzija 55 x 40 x 20 cm, kao i takozvani lični prtljag do 4 kg.

Na letovima do svih ovih gradova posluženje nije uključeno u cenu, već se naplaćuje.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim ručnim prtljagom do 8 kg i ličnim prtljagom do 4 kg, kao i agencijskom naknadom.

Za ove promotivne cene uslovi su strogi – nakon kupovine karta se ne može otkazati, niti je dozvoljena promena datuma.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-bez-prtljaga-2017-08-25