Air Serbia do petka, 29. decembra putnicima nudi snižene cene karata za 4 svoje destinacije u Nemačkoj za putovanja u periodu od 5. januara do 15. juna naredne godine. Ako sada možete da isplanirate putovanje za narednu godinu ovo je odlična prilika da kupite aviokartu.

Promotivne cene se odnose na putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Pored 4 nemačka grada na promociji su i Pariz i Amsterdam po fantastičnim cenama od 159 evra za Pariz i 149 evra za Amsterdam. Promocija za Pariz važi samo za letove utorkom i četvrtkom.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg i predatim koferom do 23kg, kao i posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.