Nova jednodnevna promotivna akcija Air Serbije, poznata pod imenom "Srećni petak" je objavljena za 18. mart. 

Samo u petak putnici Air Serbije mogu da kupe karte ove kompanije do tri izabrane destinacije po sniženim cenama.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Dubrovnika je tokom promocije 129 evra, do Berlina 159 evra, i do Moskve za 179 evra.  

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte, a za putovanja vikendom (petak, subota i nedelja) treba dodati 10 evra po pravcu.  Popust za decu i bebe se neće primenjivati na ove promotivne tarife.

Karte su po ovim promotivnim cenama u prodaji samo u petak, 18. marta, a važe za putovanja do 30. septembra – ali postoje i periodi tokom godine na koje se promocija ne odnosi, tako da morate da pitate agenta u kom periodu ove promotivne cene možete da iskoristite. Takođe, i u okviru važnosti promocije dostupni su samo oni letovi na kojima postoji promotivna klasa u ponudi. 

Promotivne tarife su su restriktivnije od standardnih tarifa pa je poželjno da se pre kupovine detaljno o njima raspitate.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.