Nova jednodnevna promotivna akcija Air Serbije, poznata pod imenom "Srećni petak" je objavljena za 8. april.  

Samo u petak putnici Air Serbije mogu da kupe karte ove kompanije do tri izabrane destinacije po sniženim cenama.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Ohrida je 119 evra, do Kijeva 199 evra, i do Sankt Peterburga 209 evra.    

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte, a za putovanja vikendom (petak, subota i nedelja) treba dodati 10 evra po pravcu.  Popust za decu i bebe se neće primenjivati na ove promotivne tarife.

Karte su po ovim promotivnim cenama u prodaji samo u petak, 8. aprila, a važe za putovanja između 15. juna i 30. septembra. 

Promotivne tarife su su restriktivnije od standardnih tarifa pa je poželjno da se pre kupovine detaljno o njima raspitate.

* * * Pored ova 3 grada na jednodnevnoj promociji, Air Serbija je objavila i desetodnevnu promociju za Stokholm i Kopenhagen. Do 18. aprila ćete moći da kupite povratnu kartu na ekonomskoj klasi po ceni od samo 149 evra za Kopenhagen i 159 evra za Stokholm. 

Svi gradovi i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Sve cene su sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom i posluženjem na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.