Nova jednodnevna promotivna akcija Air Serbije, poznata pod imenom "Srećni petak" je objavljena za 1. april.  

Samo u petak putnici Air Serbije mogu da kupe karte ove kompanije do tri izabrane destinacije po sniženim cenama.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Ljubljane i Rima je tokom promocije 119 evra, dok je do Berlina 159 evra.   

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte, a za putovanja vikendom (petak, subota i nedelja) treba dodati 10 evra po pravcu.  Popust za decu i bebe se neće primenjivati na ove promotivne tarife.

Karte su po ovim promotivnim cenama u prodaji samo u petak, 1. aprila, a važe za putovanja do 30. septembra – ali postoje i periodi tokom godine na koje se promocija ne odnosi, tako da morate da pitate agenta u kom periodu ove promotivne cene možete da iskoristite. Takođe, i u okviru važnosti promocije dostupni su samo oni letovi na kojima postoji promotivna klasa u ponudi. 

Promotivne tarife su su restriktivnije od standardnih tarifa pa je poželjno da se pre kupovine detaljno o njima raspitate.

* * * Pored ova 3 grada na jednodnevnoj promociji, Air Serbija je objavila i dvonedeljnu promociju za Istanbul. Do 15. aprila ćete moći da kupite povratnu kartu na ekonomskoj klasi po ceni od samo 119 evra. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.