Air Serbia tokom juna meseca nudi snižene cene karata za putnike u ekonomskoj klasi koji putuju samo sa ručnim prtljagom, mada postoji i deo ponude za putovanja sa uključenim koferom!

Ova promotivna ponuda se primenjuje za putovanja između Beograda i 7 gradova u Evropi! Promotivne cene se odnose na povratne karte, za putovanja u periodu od 1. septembra do 15. decembra ove godine, a uz doplatu od 50 evra mogu da se dobiju (ako ima mesta) i u periodu jul-avgust.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana i ne duže od šest meseci – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Povratna karta do Stokholma, Kopenhagena, Berlina, Amsterdama, Diseldorfa, Štutgarta i Larnake košta 99 evra. Za sve ove gradove moguće je kupiti u okviru promocije i karte koje uključuju 1 kofer do 23kg, kofer se doplaćuje 50-60 evra u zavisnosti koji je grad u pitanju.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 5. jula dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan do 4 kilograma.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-2019-05-7-fw