Air Serbia je objavila promotivnu akciju na ekonomskoj klasi do tri grada do kojih leti direktno na jadranskom moru. Promocija se dakle odnosi na putovanja u Split, Pulu i Dubrovnik tokom letnjih meseci, ali i za Ohrid u Makedoniji.

Promocija  traje do petka, 23. juna, a putovanje može da se obavi tokom čitavog leta, sve do kraja sezone, do 30. septembra, naravno uz uslov da pronađete mesta na promotivnoj klasi i za odlazak i za povratak, što neće biti lako.

Promocija donosi povoljnije cene za ova 4 grada ukoliko ima mesta na promotivnim klasama. Cena povratne karte u ekonomskoj klasi do svakog od tri primorska grada je 119 evra, koliko košta i povratna karta do Ohrida.

Sve cene uključuju prateće takse, prtljag ručni i čekirani 1 kofer do 23 kilograma, posluženje na letovima, kao i naknadu za izdavanje karte. Deca do 12 godina nemaju popust na promotivnu cenu.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.