Air Serbia do utorka, 29. oktobra, u okviru proslave 6. rođendana kompanije, organizuje veliku promociju  za putovanja u ekonomskoj klasi za putnike koji putuju samo sa ručnim prtljagom!

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i 35 destinacija u Evropi, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku, skoro za sve destinacije do kojih Er Srbija leti u zimskom redu letenja, za putovanja počev od 19. novembra ove godine, do 30. aprila 2020. godine. Promotivne cene se odnose samo na letove na kojima je Er Srbija ponudila promotivnu klasu.

Cene uključuju sve takse kao i uobičajenu naknadu za izdavanje karte, a za putovanja koja ne obuhvataju vikend i traju kraće od tri dana, Air Serbia ne primenjuje ovu promo tarifu – kao ni popust za decu do 12 godina.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 29. oktobra dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i manjeg prtljaga do 4 kilograma koji se stavlja ispod sedišta. Promotivne cene postoje i sa koferom, treba doplatiti 40 do 80 evra za kofer do 23kg, cena doplate zavisi od destinacije.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, nakon kupovine nije dozvoljeno niti da se putovanje otkaže, niti je moguće menjati datume putovanja.

Gradove i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Cene su prikazane sa svim uračunatim taksama, sa uključenim kabinskim prtljagom do 8 kg i manjim prtljagom do 4kg, kao i agencijskom naknadom. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

JU-2019-10-22-fw