Air France trenutno nije aviokompanija broj 1 na svetu, možda ne stoji baš sjajno finansijski, ali ono po čemu ova kompanija oduvek oduzima dah je stil sa kojim prenosi zastavu Francuske širom sveta.

Najnovija reklamna kampanja Air Francea zadivila je ne samo obične putnike već i dizajnere i reklamne profesionalce.

Poznata francuska reklamna agencija BETC potpisala je najnovije delo kojim je Air France započeo veliku svetsku reklamnu kampanju.

Ova agencija je bila zaslužna i za prethodnu čuvenu kampanju Air Francea "Nebo je najbolje mesto na Zemlji", a u ovoj novoj bila je vođena idejom da je uz Air France i samo putovanje podjednako važno kao i destinacija u ovoj agenciji su napravili očaravajuću nostalgičnu reklamnu kampanju.

Predstavljeno je 12 postera za destinacije Air Francea, koje ova kompanija želi da promoviše: Pariz, Francuska, Evropa, Italija, Španija, Njujork, Peking, Dakar, Brazil, San Francisko, Tokio i Majami.

Osim toga predstavljene su i neke od najznačajnijih usluga Air Francea: udobnost novog aviona Airbusa A380, nova La Premier kabina, nova biznis kabina, gastronomija, mreža linija i SkyPriority, programa prioritetnog prolaska putnika kroz aerodrom, koji postoji na više od 1000 aerodroma u svetu.