Air France i KLM su danas objavili promociju za devet gradova u Severnoj Americi – Toronto i Montreal u Kanadi, Meksiko Siti i Kankun u Meksiku, kao i pet gradova u Sjedinjenim Državama. Promocija će trajati do 25. aprila. 

Cene su prikazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu.

Ovo su cene ako započnete putovanje između 5. aprila i 25. juna ili između 16. avgusta i 17. decembra. Air France & KLM u saradnji sa Air Serbijom i američkim partnerom, kompanijom Delta.   

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Njujork, Boston i Vašington su 459 evra, Čikago., Majami i Montreal su 519 evra, Los Anđeles je 589 evra. Kankun je tokom promocije 949 evra. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.  

U saradnji sa našom Air Serbijom ove tri kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati – najčešće – preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta. Ogromna mreža linija vam omogućava da skoro uvek vaš agent može da za vas pronađe ovde prikazane najpovoljnije cene.

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.