Air France / KLM / Delta alijansa nam je ponudila fantastične cene za putovanja iz Beograda do gradova u Sjedinjenim Državama i Kanadi. U ovom pregledu pogledajte nove cene za putovanja od septembra pa sve do sredine juna naredne godine.

Cene su iskazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu.

U saradnji sa našom Air Serbijom ove kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta, Beča ili Ciriha.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte.

Njujork je 419 evra, Los Anđeles 449 evra, San Francisko, Majami i Las Vegas su 469 evra. Cene za ostale gradove su takođe fantastične – Čikago, Vašington i Boston su sad samo 429 evra, Dalas, Finiks i Hjuston 529 evra, Atlanta, Sijetl, Portland i San Dijego su takođe 529 evra. U Kanadi su Vankuver i Edmonton po  499 evra, dok su Toronto i Montreal po 469 evra. Do Havaja sad možete putovati za 749 evra!!

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

af-kl-dl-amerika-2mar17

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.