Air France / KLM / Delta alijansa je objavila trodnevnu promociju do 18 gradova u SAD i Kanadi. U ovom članku možete videti cene za putovanja u periodu od 10. avgusta do 31. marta naredne godine, ako ste u mogućnosti da kupite kartu do petka, 27. jula, do kada traje promocija.

Cene su iskazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu.

U saradnji sa Er Srbijom ove kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta, Beča ili Ciriha.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte.

*** Novina je, međutim, da koncept 2 komada prtljaga sada važi samo za gradove u SAD, za gradove u Kanadi cene ne uključuju ni 1 kofer, već samo ručni prtljag. Nošenje kofera mora da se plati dodatno i to 40 evra po pravcu, ukupno 80 evra za povratnu kartu.

Njujork je 429 evra,  San Francisko, Los Anđeles i Sijetl su po 519 evra. Čikago, Mineapolis i Detroit su 499 evra. Majami, Tampa i Hjuston su 519 evra. U Kanadi Montreal, Toronto i Kalgari su takođe 519 evra.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.