Air France / KLM / Delta alijansa nam i dalje nudi najbolje cene za putovanja do gradova u SAD i Kanadi. U ovom pregledu pogledajte cene za putovanja tokom čitave godine, osim u periodu neposredno pre katoličkog Božića.

Cene su iskazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu.

U saradnji sa našom Air Serbijom ove kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta, Beča ili Ciriha.

Prikazane cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte.

*** Novina je, međutim, da koncept 2 komada prtljaga sada važi samo za gradove u SAD, za gradove u Kanadi cene ne uključuju ni 1 kofer, već samo ručni prtljag. Nošenje kofera mora da se plati dodatno i to 40 evra po pravcu, ukupno 80 evra za povratnu kartu.

Njujork je 519 evra,  Boston i Čikago su 549 evra, Atlanta, Orlando, San Dijego, Ostin i Portland su po 669 evra, Majami i Los Anđeles su 599 evra, Sijetl, Las Vegas, Feniks, Memfis i Šarlot su po 699 evra, koliko je i Enkoridž, glavni grad Aljaske.

U Kanadi Montreal i Toronto su po 569 evra, Vankuver, Edmonton i Kalgari po 599 evra. Do Havaja sad možete putovati za 949 evra, to je cena povratne karte do Honolulua!

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu.

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.