Pariski aerodrom Charles de Gaulle je zatvorio dve od četiri piste za saobraćaj pošto se u njegovoj neposrednoj blizini odigrava talačka kriza.

Jake policijske snage i antiterorističke jedinice su opkolile štampariju nedaleko od aerodroma u kojoj se nalaze dvojica terorista odgovornih za masakr u redakciji poznatog francuskog satiričnog lista "Charlie Hebdo".

Portparolka aerodroma je izjavila da je aerodrom otvoren za saobraćaj, ali da su dve severne poletno-sletne staze zatvorene zbog brojnih nadletanja policijskih helikoptera koji učestvuju u akciji hvatanja traženih terorista. Helikopteri u veoma niskom letu kruže iznad severnog oboda aerodroma zbog čega je ograničeno kretanje avionima u aerodromskom vazdušnom prostoru.

Od kad traje talačka kriza nekoliko letova je preusmereno. Saobraćaj se odvija otežano i usporeno, a problema ima i na prilaznim drumskim saobraćajnicama do aerodroma, pošto se upravo na njima i odvijala potera za osumnjičenim teroristima pre nego što su zaposeli štampariju.