Swiss Air Lines danas otvara novi salon za dolazne putnike na svom matičnom aerodromu u Cirihu. Novi salon se prostire na 700 kvm i putnicima u dolasku nudi prostor za rad, kraći odmor i osveženje.

Novi dolazni salon (Swiss Arrival Lounge) se nalazi u javnom prostoru (nakon prolaska pasoške kontrole) dolaznog hola broj 2. Novi salon je posebno pogodan za putnike koji dolaze sa dugačkih interkontinentalnih letova.

Salon je opremljen vrhunskom opremom i predstavlja elegantan Swiss-ov dizajn. Zidovi salona obloženi su krečnjačkim kamenom sa planine Jura, koji u kombinaciji sa stilskim nameštajem stvara veoma privlačan ambijent.

Swiss-ov dolazni salon sadrži izuzetno prostran toaletni deo sa 20 tuševa. Unutar salona se nalaze i sobe za odmor koje su poput hotelskih. Posetiocima je na raspolaganju i veliki bar sa raznovrsnom i bogatom ponudom hladnih i toplih jela, svežih sokova i više vrsta kvalitetnih kafa. Salonski deo je opremljen velikim brojem udobnih stolica i fotelja, a posetiocima je na raspolaganju razna internacionalna štampa. Za putnike koji imaju potrebu da rade, pripremljeno je 10 radnih jednica sa računarima povezanim na internet. Unutar radnog dela nalaze se i privatne kabine sa telefonima za obavljanje diskretnih telefonskih poziva.

Salon je otvoren svakog dana od 05:45 do 13 časova. Dostupan je putnicima Swiss Air Lines-a koji putuju u biznis i prvoj klasi, kao i članovima Miles and More programa sa zlatnim statusom. Novi salon će zameniti stari dolazni salon koji se nalazio u dolaznom holu broj 1.