Air Serbia od 1. juna ove godine otvara devet novih linija – imaćemo direktne letove za Madrid, Barselonu, Nicu, Helsinki, Kijev, Rijeku, Zadar, Kairo i Krasnodar.

Ova ponuda važi za putovanja između Beograda i ovih devet gradova u oba pravca, bilo da je početak putovanja u Beogradu ili nekom od ovih gradova – s tim što cene nisu potpuno identične ukoliko je početak putovanja iz drugog grada. Promocija ne važi za karte u jednom pravcu.

Cene uključuju sve takse kao i naknadu za izdavanje karte, za putovanja koja ne  traju kraće od tri dana i ne duže od mesec dana – ali samo na letovima koji u raspoloživosti nude mesta na promotivnoj tarifi, dakle ne na svim letovima.

Povratna karta do Zadra će tokom promocije koštati 109 evra, do Rijeke 119 evra, do Barselone 129 evra, do Madrida i Nice 169 evra, do Helsinkija 199 evra.

Putnicima koji kupe karte u okviru ove promocije koja traje do 28. februara dozvoljeno je da u avion unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma i 115 cm u zbiru za 3 dimenzije, kao i jedan manji do 4 kilograma.

U okviru promocije možete kupiti i karte sa koferom do 23kg, ali uz doplatu od 60 evra.

Promotivne tarife su inače restriktivnije od standardnih, tako da je potrebno da se pre kupovine o njima podrobnije raspitate.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952  kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.

ju-nove-destinacije-2019-01