»BusinessConnect

BusinessConnect

Etihad Airways pored nagradnog programa za lojalne putnike Etihad Guest ima i nagradni program za preduzeća.

Ovaj program se zove BusinessConnect i dostupan je svim preduzećima koja imaju od minimalno dva do maksimalno 50 zaposlenih koji često putuju avionom.

Učlanjenje

Preduzeća se mogu učlaniti u BusinessConnect veoma jednostavno, preko internet sajta ovog programa. Potrebno je da unesu tražene podatke, da izaberu jednog zaposlenog da bude administrator naloga. Uslov je i da svi prijavljeni zaposleni budu članovi i Etihad Guest programa. Članstvo u programu je besplatno.

Nagradne milje

Svaki član preduzeća koji putuje na nekom od letova Etihad Airwaysa i partnerskih aviokompanija ostvaruje nagradne milje za zajednički kompanijski nalog, ali ujedno ostvaruje i nagradne milje za svoj lični Etihad Guest nalog.

Prema pravilima BusinessConnect programa, pod ukupnog broja ostvarenih nagradnih milja za sebe lično preko programa Etihad Guest, 60% će biti dodato na kompanijski nalog, ako putuju u premijum ili biznis klasi.

Ako putuju u ekonomskoj klasi, kompanija će dobiti 30% nagradnih milja koje su putnici ostvarili za sebe.

Partneri

U programu učestvuje Etihad Airways kao glavna aviokompanija i njeni partneri: Air Berlin, Etihad Regional i Virgin Australia. Ostali partneri iz Etihadove alijanse trenutno nemaju mogućnost učešća u programu.

Nagrade i povlastice

Preduzeća mogu iskoristiti svoje osvojene nagradne milje na više načina. Mogu ih prebabaciti u novac preko programa PointsPay, a potom tako zarađeni novac mogu trošiti prema svom nahođenju.

Milje se mogu iskoristiti i kao platežno sredstvo za nabavku aviokarte, upgrade u biznis klasu, posetu aerodromskom salonu ili za plaćanje drugih usluga ili roba kod Etihad Airwaysa, partnerskih aviokompanija ili drugih partnerskih kompanija.