Aviokompanije » Frequent flyer programi » Vision Team
Vision Team

Vision Team je naziv nagradnog programa crnogorske aviokompanije Montenegro Airlines. U okviru ovog programa putnici zarađuju nagradne milje kupovinom karte Monenegro Airlinesa. Milje se deodeljuju putniku na njegov VisionPass račun nakon obavljenog leta. Svaka destinacija nosi određeni broj milja. Sakupljene milje se u bilo kom trenutku mogu iskoristiti za neke od ponuđenih beneficija koje je kompanija pripremila.

Po određenoj tablici, putnik može iskoristiti milje za kupovinu nove aviokarte. Na primer, na letu Podgorica (ili Tivat) - Beograd putnik može zaraditi od 7.000 do 19.500 milja u zavisnosti od tarifne klase po kojoj je kupio kartu. Da bi dobio besplatnu kartu na istoj relaciji potrebno mu je 73.500 milja za kartu u ekonomskoj klasi.

Posebne pogodnosti Vision Team omougaćava putnicima iz Srbije, koji preko Crne Gore lete dalje do Evrope. Po novom programu oni sada dobijaju daleko više nagradnih milja (od 12.000 do 34.000 u zavisnosti od klase).

Montenegro Airlines ima ostvarenu saradnju sa Sixt rent-a-car agencijom. Svi članovi Vision Team programa koji bilo gde u svetu iznajmljuju Sixt vozila mogu zaraditi od 500 do 1000 milja.

Članstvo u programu je slobodno i može se ostvariti jednostavno preko aplikacije na sajtu Montenegro Airlines-a.


Više nivoa članstva

Vision Team predviđa tri nivoa članstva. Svako ko se učlani u program automatski dobija plavi (Blue) status. Sa sakupljenih 200.000 milja u jednoj kalendarskoj godini iz plavog se prelazi u srebrni (Silver) status. Ovaj status dalje omogućava 5% više nagradnih milja za svaki ostvareni let, a svaka realizovana besplatna karta (na osnovu sakupljenih poena) automatski se unapređuje u biznis klasu (po ceni karte za ekonomsku klasu). Putnik sa srebrbnim statusom takođe ostvaruje pravo i na korišćenje traka za ubrzani prolaz na aerodromima. Sa sakupljenih 400.000 milja putnik automatski iz srebrnog prelazi u zlatni (Gold) status, koji donosi još više povlastica i više nagradnih milja koje se budu skupljale nakon ostvarivanja ovog najvišeg statusa.