Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
Newsletter - Aviokarta.net
3. jul 2013.
 
td_top_left 02.07.2013. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Swiss uvodi direktan let do Ženeve od decembra
Swiss uvodi direktan let do Zeneve od decembra

Švajcarska aviokompanija Swiss International Airlines uvodi direktan let od Ženeve do Beograda od 19. decembra 2013. godine.

Prema podacima iz upravo objavljenog reda letenja za novu liniju, avioni švajcarske kompanije će polaziti sa ženevskog aerodroma (let LX 1404) utorkom u 10:20 i četvrtkom u 12:20.

Povratak iz Beograda (let LX 1405) je planiran u 12:55 utorkom i u 14:55 četvrkom, a od 12. aprila 2014. biće uveden i treći let nedeljno koji će obavljati subotom u 17:05 iz Ženeve i u 19:40 iz Beograda.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 02.07.2013. Preporučujemo Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Turkish Airlines: Julska Happy Fly promocija
Turkish Airlines: Julska Happy Fly promocija

Julska Happy Fly promocija Turkish Airlinesa na tržištu Srbije obuhvata gradove na Meditaranu i Bliskom istoku. Ova tradicionalna mesečna promocija turske aviokompanije ovog meseca cilja na turiste.

Od 1. do 31. jula na promociji su Barselona od 309 evra, Tunis od 319 evra, Tel Aviv od 329 evra, Dubai od 339 evra i Tripoli od 459 evra. Sve cene su sa uračunatim taksama i sa uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte. Kupovina po ovim cenama je moguća sve do kraja meseca.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left 29.06.2013. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Belavia: Minsk - Budimpešta - Beograd od septembra
Belavia: Minsk - Budimpesta - Beograd

Beloruska nacionalna aviokompanija Belavia je donela odluku o uspostavljanju redovne linije Minsk-Budimpešta-Beograd. Belavia će ovom linijom povezati direktno Minsk sa mađarskom i srpskom prestonicom, ali će uspostaviti i direktnu vezu između Beograda i Budimpešte.

"Ovakav jedinstveni let povezaće tri evropske prestonice. Očekujemo da ćemo privući i poslovne putnike i turiste, kao i beloruske, srpske i mađarske putničke agencije. Nova linija će sigurno povećati broj putnika koji presedaju u Minsku”, kazao je Anatolij Gusarov, generalni direktor Belavije.

Pročitajte ceo tekst
 
td_top_left Cene Pogledajte sve cene td_right
td_price_bottom_left
Milano
Milano od 77 €
direktno  
EasyJet
Dubai
Dubai od 339 €
preko Istanbula  
Turkish
Pula
Pula od 127 €
direktno  
Jat
Bangkok
Bangkok od 669 €
preko Abu Dabija  
Etihad
Zeneva
Ženeva od 155 €
direktno  
Swiss
Puket
Puket od 821 €
preko Dohe  
Qatar
Varšava
Varšava od 219 €
direktno  
LOT
Sao Paulo
Sao Paulo od 1089 €
preko Nemačke  
Lufthansa
 
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokarta >> Tarife i cene karata td_right
td_bottom_right
Povraćaj (refund)
Povracaj

U slučaju otkaza putovanja ili nepojavljivanja na letu postavlja se pitanje mogućnosti povraćaja uplaćenog novca za kartu (refundabilnost). U ukupnom iznosi koji putnik plati za aviokartu nalaze se osnovna tarifa, dodatne takse i aerodromske takse, a ove stavke se različito tretiraju po pitanju refundabilnosti.

Ukoliko je karta redundabilna to znači da se može otkazati (sa ili bez doplate) sve do planiranog putovanja. Međutim, ako se putnik sa refunadbilnom kartom ne pojavi na letu (check-in završen), a prethodno nije otkazao svoju kartu ona se više ne može refundirati.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokarta >> Putovanje dece td_right
td_bottom_right
Putovanje maloletnika
Putovanje maloletnika

Maloletnici do 5 godina ne mogu da putuju samostalno. U interkontinentalnom saobraćaju ova granica je podignuta na 7 godina.

Deca stara od 5 (ili 7) do 12 godina mogu da putuju bez pratnje roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe, ali se za njihovo putovanje mora obezbediti službena pratnja.

Stariji maloletnici uzrasta od 12 do 18 godina mogu putovati samostalno bez pratnje odraslih osoba i bez pomoći aerodromskog i kabinskog osoblja tokom putovanja.

Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo iz sadržaja: Aviokompanije >> Frequent flyer programi td_right
td_bottom_right
KrisFlyer
KrisFlyer

KrisFlyer je frequent flyer program Singapore Airlines-a, koji nagrađuje putnike za svaki let koji obave.

Članstvo u KrisFlyer programu pruža mogućnost dobijanja nagradnih milja za svaki obavljeni let Singapore Airlines-a, Silk Air-a i drugih partnerskih aviokompanija.

Putnici mogu svoje milje iskoristiti za nagradni let ili za prelazak na višu putnu klasu kako Singapore Airlines, Silk Air-a tako i partnerskih aviokompanija.

Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta
newsletter kliknite na ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na:
redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2013 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo