Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
28. feb 2017.
td_top_left spacer 27.02.2017 spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Air Serbia i AtlasGlobal objavili partnerstvo
Air Serbia i kompanija AtlasGlobal, avioprevoznik iz Turske, objavili su detalje poslovnog partnerstva koje će proširiti mrežu oba avioprevoznika i pružiti putnicima veći izbor.
Početnu fazu partnerstva čini kodšer sporazum koji podrazumeva uključivanje „JU“ koda Air Serbije na nove dnevne letove aviokompanije AtlasGlobal. 
U Istanbul sada možete putovati kompanijom AtlasGlobal. Povratne karte za Istanbul se kreću već od 89 evra sa svim taksama i prtljagom do 30kg.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 21.02.2017. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia – promocija do 1. marta!
Promotivna akcija Air Serbije u saradnji sa Etihad Airwaysom počinje u utorak, 21. februara i trajaće do srede, 1. marta. Na promociju je pet gradova u Aziji i tri u Australiji, oni su sada dostupni po nižim cenama putnicima za polaske iz Beograda sa presedanjem u Abu Dabiju. Promotivne cene važe za putovanja od 1. aprila, kroz čitavu godinu, sve do 10. decembra.
Povratna karta u ekonomskoj klasi do Bangkoka je 429 evra, do Puketa 529 evra, Singapur je 569 evra, Hong Kong je 449 evra.  
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 22.02.2017. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM – promocija za Južnu Ameriku
Air France & KLM su produžili promotivnu akciju do gradova Centralne i Latinske Amerike – značajno niže cene za Buenos Ajres, Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu, Havanu, Limu, Panamu, Karakas…
Povratna karta do Buenos Ajresa je 899 evra. Bogota, glavni grad Kolumbije, je 749 evra,  Karakas, glavni grad Venecuele, je 769 evra, Gvajana je 849 evra, dok je San Huan samo 649 evra, sa svim taksama i prtljagom do 23 kilograma.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Amsterdam od 89€
direktno
Istanbul od 89€
direktno
Atina od 99€
direktno
Venecija od 169€
direktno
Bangkok od 429€
 Abu Dabi
Havana od 599€
preko Pariza
Johanesburg od 649€
Abu Dabi
Santjago od 799€
preko Rima
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Tarife i cene karata td_top_right
td_bottom_right
Transavia - Amsterdam
Holandska lowcost kompanija TRANSAVIA leti od aprila između Beograda i Amsterdama utorkom, četvrtkom i nedeljom, po ceni već od 89 evra za povratnu kartu sa svim taksama. U cenu je uključen ručni prtljag do 8kg, kofer do 20 kg se doplaćuje 25 evra po pravcu.
Karte ove lowcost kompanije možete kupiti i sve druge informacije možete dobiti u agenciji KIELO pozivom na broj 062 602060, viber ili sms na 062 602060 ili pošaljite upit na avio@kielo.net
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Putovanje dece td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia – Venecija
Air Serbia je objavila da od 1. juna započinje redovnu liniju između Beograda i Venecije. Air Serbia će za i iz Venecije leteti četiri puta nedeljno turboelisnim avionom ATR-72
Ponedeljkom i nedeljom Air Serbia će iz Beograda polaziti u 18 časova, sleće u Veneciju u 19.55 časova. U povratku leti u 20.30 časova, sleće u Beograd u 22.15. Utorkom i četvrtkom iz Beograda polazi ujutru u 7.05 časova, sleće u Veneciju u 9 časova. Povratak je u 9.35, sleće u Beograd u 11.20 časova.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aerodromi >> Alternativni aerodromi td_top_right
td_bottom_right
Etihad Airways – promocija do 1. marta!
Još jedna sjajna promotivna akcija Etihad Airwaysa počela je u četvrtak, 23. februara i traje 6 dana, do srede, 1. marta. Dvadeset popularnih destinacija u Indijskom okeanu, Aziji i Australiji, kao i Johanesburg u Africi, su dostupni putnicima za polaske iz Beograda.
Promotivne cene važe za putovanja počev od 1. aprila, kroz čitavu godinu, sve do 10. decembra. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Bangkoka je 449 evra, do Puketa 549 evra, Singapur je 589 evra, Johanesburg 649 evra.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo