Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
17. jan 2017.
td_top_left spacer 16.01.2017 spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Qatar Airways – 8 dana fantastičnih cena!
Qatar Airwyas je za još 2 dana produžio svoju jedinstvenu promociju - do srede, 18. januara možete kupiti karte za gradove u Aziji, Australiji i Africi po fantastičnim cenama!
Promocija se odnosi na putovanja od 11. januara, kroz čitavu godinu, sve do 15. decembra. Hong Kong je 449 evra, Tokio je 439 evra, Seul 469 evra,, Šri Lanka 459, Indonezija 499 evra, Malezija 479 evra, Johanesburg 499 evra. 
Šangaj i Peking su samo 409 evra za povratnu kartu, sa svim taksama i uključenim prtljagom, Bangkok i Puket su 429 evra, dok su Maldivi 499 evra. 
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 13.01.2017. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Italiju i Evropu 
 Alitalia je objavila novu promociju za nekoliko gradova u Italiji i Evropi. Promotivna prodaja će trajati do četvrtka, 19. januara, a odnosi se na putovanja do 18. juna ove godine. Boravak po ovoj ceni je ograničen na 1 mesec.
Na promociji su Firenca, Torino i Ankona – svi po ceni od 189 evra, Verona, Venecija, Trst, Bolonja i Napulj su 199 evra, dok je povratna karta za Rim samo 139 evra. Pariz i Brisel su tokom promocije 169 evra, dok su u Španiji Madrid i Barselona samo 159 evra,
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 16.01.2017. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Promocija Turkish Airlinesa za Evropu!
Turkish Airways je započeo novu veliku promotivnu akciju za 24 evropska grada. Promocija koja je upravo objavljena i za koju je počela prodaja trajaće dve nedelje, do 29. januara, a karte su snižene za putovanja  do 30. aprila. 
Tokom ove promocije možete kupiti povratnu kartu do mnogih nemačkih gradova za samo 149 evra, koliko košta i Amsterdam, Brisel ili Ženeva. Bazel i Luksemburg su 169 evra. Sve cene su date sa svim taksama i uključuje prevoz prtljaga do 30kg, kao i vrhunski ketering koji ova kompanija nudi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Amsterdam od 79€
bez kofera, direktno
Krakov od 139€
preko Varšave
Berlin od 149€
preko Istanbula
Barselona od 159€
preko Rima
Maldivi od 449€
preko Dubaija
Johanesburg od 499€
preko Dohe
Rio od 649€
preko Pariza
Melburn od 929€
preko Dohe
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Tarife i cene karata td_top_right
td_bottom_right
Transavia od 4. aprila za Amsterdam!
Holandska loukost kompanija Transavia će od 4. aprila između Beograda i Amsterdama leteti 3 puta nedeljno. Iz Beograda su polasci utorkom, četvrtkom i nedeljom u 15 h. Iz Amsterdama utorkom, četvrtkom i nedeljom u podne. 
Transavia putnicima iz Beograda nudi povratne karte po ceni počev od 79 evra sa uračunatim ručnim prtljagom do 10kg. Doplata za kofer do 20 kg je 25 evra po pravcu. Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na 062 602060, viber ili sms na 062 602060 ili pišite na avio@kielo.net 
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Putovanje dece td_top_right
td_bottom_right
LOT: Promocija za Varšavu i poljske gradove 
Povratna karta u ekonomskoj klasi do Varšave je samo 109 evra, a za putovanje preko Varšave do drugih poljskih gradova – do Gdanjska, Katovica, Žešova, Poznanja, Krakova, Šćećina i Vroclava, karte koštaju 139 evra.
Sve cene su sa uračunatim taksama, prtljagom (1 x 23kg) i posluženjem na svim letovima, kao i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte. Prodaja po ovim izuzetnim cenama traje do 17. januara, a putovanja se mogu obaviti  sve do kraja godine, do 31. decembra
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aerodromi >> Alternativni aerodromi td_top_right
td_bottom_right
Alternativni aerodromi i njihove gravitacione zone
Alternativni aerodrom je izraz kojim se u aviosaobraćaju označava rezervni obližnji aerodrom na koji avion može da sleti u slučaju vanredne situacije. U komercijalnom smislu, za putnike, to je bilo koji izabrani aerodrom u blizini željene destinacije, a da nije glavni aerodrom.
Aerodromi kao i gradovi imaju svoja gravitaciona područja (eng. catchment area) iz kojih crpe većinu putnika. Ova područja mogu biti neposredno geografsko okruženje aerodroma ali mogu biti i udaljena područja sa kojih aerodrom prikuplja transferne putnike.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: avio@kielo.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo