Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
08. dec 2016.
td_top_left spacer 30.11.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Air France & KLM – Severna Amerika u januaru i februaru!
Air France / KLM i Delta alijansa nam i dalje nude vrlo povoljne cene karata za putovanje do gradova u Sjedinjenim Državama i Kanadi. U ovom pregledu cemo prikazati redovne cene za putovanja koja započinju u januaru i februaru.
Njujork je 429 evra, Čikago je 499 evra, Los Anđeles 529 evra, Majami 499 evra. Cene za ostale gradove su takođe vrlo povoljne – Vašington i Boston su 499 evra, San Francisko, Sijetl, Las Vegas su 629 evra. Toronto je 569 evra, Vankuver je 629 evra. Sve je uključeno u cenu, prtljag (2 kofera do 23 kg za SAD), sve takse i posluženje na letovima.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 29.11.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM – promocija za Južnu Ameriku
Air France & KLM objavili su promotivnu akciju do gradova Centralne i Latinske Amerike – značajno niže cene za Buenos Ajres, Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu, Havanu, Limu, Karakas, Gvajanu i San Huan.
Povratna karta do Havane je samo 599 evra, do Buenos Ajresa je 719 evra. Bogota, glavni grad Kolumbije, je 699 evra,  Karakas, glavni grad Venecuele je 949 evra, Gvajana je 799 evra, dok je San Huan 1019 evra, sa svim taksama, prtljagom do 23 kilograma, kao i naknadom za izdavanje karte.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 05.12.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
flydubai: Promocija do 18. decembra
Flydubai je u ponedeljak produžio promotivnu prodaju do nekoliko izabranih destinacija u Aziji, Africi i na Bliskom Istoku. Snižene cene biće u prodaji do 18. decembra, za putovanja do kraja oktobra naredne godine.
Tokom promocije cena povratne karte u ekonomskoj klasi do Dubaija je 279 evra, ali mnogo zanimljivija je cena za Bangkok – samo 399 evra, Kolombo, glavni grad Šri Lanke je takođe 399 evra, dok su Maldivi, 449 evra, koliko košta i karta za Delhi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Atina od 109€
bez kofera
Istanbul od 119€
direktno
Varšava od 129€
bez kofera
Madrid od 199€
preko Rima
Bangkok od 399€
preko Dubaija
Njujork od 429€
preko Pariza
Čikago od 499€
 preko Berlina
Havana od 549€
preko Istanbula
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Tarife i cene karata td_top_right
td_bottom_right
Tarife
Tarife su zvanične, javno objavljene neto cene aviokarata. Uz njih obavezno ide i čitav skup pravila koja se odnose na određenu aviokartu. Tarifne klase se označavaju jednim slovnim znakom i predstavljaju rezervacionu opciju.
Njihova funkcija je isključivo u rezervacionim sistemima gde se koriste za predstavljanje raspoloživosti putničkih mesta. Njihovim kombinovanjem na jednom letu aviokompanije određuju svoje komercijalne ciljeve a njihovim prikazom rezervacioni sistem šalje poruku avioagentu o raspoloživosti na izabranom letu.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokarta >> Putovanje dece td_top_right
td_bottom_right
Nepraćena deca
Deca od 5 do 12 punih godina mogu putovati bez pratnje odraslih osoba, ali je u tom slučaju obavezno da se deci dodeli službena pratnja tokom putovanja.
Deca koja putuju na ovaj način se u aviosaobraćaju označavaju kao nepraćena deca (unaccompanied minors). Na interkontinentalnim letovima donja granica za nepraćenu decu je 7 godina. Za ovakvo putovanje obavezno se šalje zahtev aviokompaniji koja takvo putovanje treba da odobri.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aerodromi >> Alternativni aerodromi td_top_right
td_bottom_right
Alternativni aerodromi i njihove gravitacione zone
Alternativni aerodrom je izraz kojim se u aviosaobraćaju označava rezervni obližnji aerodrom na koji avion može da sleti u slučaju vanredne situacije. U komercijalnom smislu, za putnike, to je bilo koji izabrani aerodrom u blizini željene destinacije, a da nije glavni aerodrom.
Aerodromi kao i gradovi imaju svoja gravitaciona područja (eng. catchment area) iz kojih crpe većinu putnika. Ova područja mogu biti neposredno geografsko okruženje aerodroma ali mogu biti i udaljena područja sa kojih aerodrom prikuplja transferne putnike.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo