Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
08. nov 2016.
td_top_left spacer 04.11.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Qatar Airways – novembarska promocija!
Na novembarskoj promociji kompanije Qatar Airways našle su se sve najvažnije destinacije na 3 kontinenta. Bangkok i Šri Lanka su tokom promocije 399 evra, koliko su i Peking, Šangaj, Hong Kong i Tokio. Puket košta 409 evra. Zanzibar je 439 evra, a povratna karta do Maldiva 459 evra.
Ho Ši Min tokom promocije je 479 evra, koliko košta i Singapur, Džakarta je 609 evra, Bali je 659 evra. Melburn, Sidnej, Pert, Adelejd su 1029 evra.
Qatar Airways ima 5 zvezdica, prema globalnom istraživanju Skytraxa izabran 3 puta u poslednjih 5 godina za najbolju aviokompaniju na svetu.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 03.11.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM – promocija za Južnu Ameriku
Air France & KLM objavili su promotivnu akciju do gradova Centralne i Latinske Amerike – značajno niže cene za Buenos Ajres, Rio de Žaneiro, Sao Paolo, Bogotu, Limu, Karakas…
Povratna karta do Buenos Ajresa je samo 719 evra. Rio de Žaneiro i Sao Paolo su po 669 evra. Bogota, glavni grad Kolombije, je 699 evra,  Karakas, glavni grad Venecuele, je 949 evra, Gvajana je 799 evra, dok je San Huan 1019 evra, sa svim taksama, prtljagom do 23 kilograma, kao i naknadom za izdavanje karte.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 25.10.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air France & KLM – Severna Amerika u novembru!
Air France / KLM i Delta alijansa nam nude vrlo povoljne cene karata za putovanje do gradova u Sjedinjenim Državama i Kanadi. U ovom pregledu cemo prikazati redovne cene za putovanja koja započinju u novembru.
Njujork je 419 evra, Čikago je 499 evra, Los Anđeles 529 evra, Majami 499 evra. Cene za ostale gradove su takođe vrlo povoljne – Vašington i Boston su 489 evra, San Francisko, Sijetl, Portland, Las Vegas su takođe 629 evra. U Kanadi su Vankuver, i Kalgari 629 evra, Toronto je 549 evra, a Montreal 569 evra. 
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Milano od 39€
iz Nisa, bez kofera
Atina od 105€
bez kofera
Beč od 125€
bez kofera
Pariz od 169€
preko Rima
Tokio od 399€
preko Dohe
Hong Kong od 399€
preko Dohe
Šri Lanka od 399€
 preko Dubaija
Rio od 669€
preko Pariza
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
flydubai: Promocija do 20. novembra
Flydubai je u ponedeljak produžio promotivnu prodaju do nekoliko izabranih destinacija u Aziji, Africi i na Bliskom Istoku. Nove snižene cene biće u prodaji do 20. novembra, za putovanja do kraja oktobra naredne godine.
Tokom promocije cena povratne karte u ekonomskoj klasi do Dubaija je 279 evra, ali mnogo zanimljivija je cena za Bangkok – samo 399 evra, Kolombo, glavni grad Šri Lanke je takođe 399 evra, dok su Maldivi, nova destinacija Flydubaija 449 evra, koliko košta i Delhi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia ponudila premijum salon svim putnicima!
Pretvorite čekanje u uživanje u ekskluzivnom Air Serbijinom Premijum salonu. Izbegnite užurbanost i gužvu i odmah zakoračite u opuštajuću oazu.
Smestite se u udobne fotelje, uživajte u specijalitetima à la carte menija ili švedskog stola, osvežite se tušem, završite posao ili saznajte najnovije vesti, dok uživate u elegantnom okruženju pre ukrcavanja na let. Ukoliko letite ekonomskom klasom kompanije Air Serbia, cena je 5600 RSD (€45) po osobi, a ukoliko letite nekom drugom aviokompanijom cena je 6800 RSD (€55) po osobi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Putovanje >> Transferne procedure td_top_right
td_bottom_right
Registracija transfernih putnika
Registracija transfernih putnika (Transfer Check-in, Transit check-in) je procedura registracije putnika za transferni let koja se obavlja na aerodromu presedanja.
Prilikom kupovine aviokarte koja sadrži više segmenata i koja se odnosi za putovanje koje obuhvata i presedanje na nekom od tranzitnih aerodroma potrebno je proveriti koje su neophodne procedure. Za svaki segment putovanja putnik i njegov prtljag moraju biti registrovani. Kod složenih putovanja koja sadrže dva ili više letova u jednom pravcu moguće je više kombinacija registracije.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo