Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
02. nov 2016.
td_top_left spacer 31.10.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Promocija Turkish Airlinesa – Severna Amerika i Azija
Turkish Airlines je objavo veliku promotivnu akciju za putovanja iz Beograda preko Istanbula do 30ak destinacija u Severnoj Americi, Aziji i Africi.
Turkish Airlines je aviokompanija sa najvećim brojem gradova u svetu u koje sleću njihovi avioni.
Promocija traje do ponedeljka, 7. novembra. Cene su snižene za putovanja do 31. marta – povratna karta u ekonomskoj klasi do Delhija je 469 evra, do Bangkoka je 449 evra, a do kineskih gradova Pekinga i Šangaja 475 evra, odnosno 465 evra. Hong Kong je 525 evra. Povratna karta do prelepog Zanzibara je sada samo 419 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 01.11.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Najbolja biznis klasa na svetu na promociji!
Na novembarskoj promociji kompanije Qatar Airways našlo se 18 destinacija na 2 kontinenta. Ova promocija se odnosi na putovanja biznis klasom – kada dva putnika putuju zajedno!
Povratna karta u biznis klasi do Bangkoka je sada 1209 evra, Puket košta 1229 evra, Tokio takođe 1229 evra, Singapur 1289 evra, Hong Kong 1169 evra, dok je Johanesburg 1209 evra.
Qatar Airways je kompanija sa 5 zvezdica, a biznis klasa je prema globalnom istraživanju Skytraxa izabrana za najbolju biznis klasu na svetu.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 01.11.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia – za putnike samo sa ručnim prtljagom
Air Serbia je ponudila promotivne cene karata za putnike ekonomske klase koji putuju samo sa ručnim prtljagom. Ponuda važi za putovanja između Beograda i Atine, Frankfurta, Beča i Ciriha u periodu između 1. novembra i 15. decembra 2016. i 15. januara i 25. marta 2017. godine.
Putnicima koji rezervišu karte u okviru ove promocije i dalje je dozvoljeno da unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma. Ušteda je 20 evra za Beč i Cirih, odnosno 30 evra za Atinu i Frankfurt, toliko je skuplja karta ako nosite i kofer do 23 kilograma.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Malme od 49€
iz Niša
Cirih od 119€
bez kofera
Napulj od 159€
preko Rima
Pariz od 169€
preko Rima
Zanzibar od 419€
preko Istanbula
Maldivi od 449€
preko Dubaija
Majami od 499€
preko Pariza
Čikago od 499€
preko Istanbula
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Italiju i Evropu
Alitalia je objavila novu promociju za nekoliko gradova u Italiji i Evropi. Promotivna prodaja će trajati do nedelje 6. novembra, a odnosi se na putovanja od 15. novembra do 30. juna naredne godine. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. Boravak po ovoj promotivnoj ceni je ograničen na 1 mesec.
Na promociji su Venecija, Milano, Verona, Bolonja – svi po ceni od 169 evra, Trst, Firenca i Napulj su 159 evra, dok je povratna karta za Rim samo 119 evra. Pariz, Barselona, Amsterdam, London su na promociji 169 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
flydubai: Promocija do 7. novembra
Flydubai je u ponedeljak produžio promotivnu prodaju do nekoliko izabranih destinacija u Aziji, Africi i na Bliskom Istoku. Nove snižene cene biće u prodaji do 7. novembra, za putovanja do kraja oktobra naredne godine.
Tokom promocije cena povratne karte u ekonomskoj klasi do Dubaija je 279 evra, ali mnogo zanimljivija je cena za Bangkok – samo 399 evra, Kolombo, glavni grad Šri Lanke je takođe 399 evra, dok su Maldivi, nova destinacija Flydubaija 449 evra, koliko košta i Delhi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Inostranstvo >> Prava i propisi td_top_right
td_bottom_right
Prevoz hrane i pića
Pojedini srpski kulinarski specijaliteti mogu nedostajati našim ljudima koji žive u inostranstvu. Oni sami, kada se vraćaju sa odmora u Srbiji, ili njihovi rođaci i prijatelji koji im odlaze u goste često imaju potrebu da ponesu razne đakonije u torbi.
Unos hrane i pića je regulisan od strane svake zemlje posebno ali i od strane vazduhoplovnih organizacija pa tako unošenje namirnica u bilo kom prtljagu podleže kako zdravstveni i carinskim propisima tako i propisima koji se odnose na aviosaobraćaj.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo