Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
26. okt 2016.
td_top_left spacer 24.10.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Air Serbia proslavlja treći rođendan
Air Serbia je objavila novu veliku promotivnu akciju pod nazivom ‘Air Serbia proslavlja treći rođendan’ koja uključuje čak 33 destinacije iz mreže gradova do kojih ima direktne letove.
Promocija je počela u ponedeljak, 24. oktobra i traje 5 dana, do petka, 28. oktobra, za putovanja od 1. novembra do 10. juna sledeće godine.
Povratna karta u ekonomskoj klasi do Frankfurta i Ciriha je 129 evra, do Brisela i Amsterdama 169 evra, do Praga, Stokholma i Kopenhagena 179 evra, Berlin je 199 evra, dok je London 209 evra. Bejrut je 229 evra, Tel Aviv 269 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 24.10.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Italiju i Evropu
Alitalia je objavila novu promociju za nekoliko gradova u Italiji i Evropi. Promotivna prodaja će trajati do 6. novembra, a odnosi se na putovanja od 15. novembra do 30. juna naredne godine. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. Boravak po ovoj promotivnoj ceni je ograničen na 1 mesec.
Na promociji su Venecija, Bari, Milano, Verona, Bolonja – svi po ceni od 169 evra, Trst, Firenca i Napulj su 159 evra, dok je povratna karta za Rim samo 119 evra. Pariz, Barselona, Amsterdam, London su na promociji svi 169 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 10.10.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
flydubai: Promocija do 7. novembra
Flydubai je u ponedeljak produžio promotivnu prodaju do nekoliko izabranih destinacija u Aziji, Africi i na Bliskom Istoku. Nove snižene cene biće u prodaji do 24. oktobra, za putovanja do kraja oktobra naredne godine.
Tokom ove promocije najjeftinija redovna cena povratne karte u ekonomskoj klasi do Dubaija je 279 evra, ali mnogo zanimljivija je cena za Bangkok – samo 399 evra, Kolombo, glavni grad Šri Lanke je takođe 399 evra, dok su Maldivi, nova destinacija Flydubaija 449 evra, koliko košta i Delhi.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Berlin od 29 €
iz Niša, bez kofera
Rim od 119 €
direktno
Cirih od 129 €
direktno
London od 169 €
preko Rima
Teheran od 369 €
preko Istanbula
Bangkok od 399 €
preko Dubaija
Maldivi od 449 €
preko Dubaija
Njujork od 459 €
direktno
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Ryanair iz Niša
Ryanair je prva i najveća lowcost aviokompanija u Evropi. Ryanair poseduje čak 354 Boinga 737 koji lete na preko 200 destinacija u 33 zemlje Evrope, Bliskog Istoka i Severne Afrike.
Od ove godine Niš je direktno spojen sa 9 evropskih gradova od kojih 5 povezuje Wizz Air, a 4 povezuje Ryanair. Ovde smo prikazali koliko jeftine mogu da budu povratne karte kompanije Ryanair, izabrali smo neke datume u novembru i decembru na kojima su cene povratnih karata manje i od 20 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Putovanje >> Pre putovanja td_top_right
td_bottom_right
Saveti za pakovanje kofera pred putovanje avionom
Prilikom pakovanja prtljaga treba da razdvojite stvari na one koje idu u predati prtljag i na one koje ćete poneti kao ručni prtljag. Morate paziti na pravila o prevozu prtljaga koja važe u vazdušnom saobraćaju.
Pravila o sadržaju predatog i ručnog prtljaga su univerzalna i njih propisuju međunarodne institucije.
Za razliku od sadržaja prtljaga pravila o dimenzijama i težini su pojedinačna i njih propisuju aviokompanije u skladu sa sopstvenim poslovnim konceptom.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Aviokompanije >> Tipovi aviona td_top_right
td_bottom_right
Tipovi aviona: Airbus A350 XWB
Airbusov avion A350 XWB je poslednji, najsavremeniji putnički model aviona koji je ušao u redovan saobraćaj.
Ovaj avion je prvi Airbusov model napravljan većinski od kompozitnih materijala i smatra se glavnim konkurentnom Boingovom Drimlajneru (u tehnološkom smislu) i B777 (u operativnom smislu).
Airbus A350 XWB je ušao u saobraćaj u januaru 2015. na redovnoj liniji između Dohe i Frankfurta, kompanije Qatar Airways, koja je njegov prvi operator.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo