Najnovije, najbolje cene aviokarata!
Poštovani, ako ne možete da vidite newsletter, ili ga vidite delimično, kliknite ovde.
07. sep 2016.
td_top_left spacer 02.09.2016. spacer Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
spacer
Air Serbia – promocija za 39 gradova
Podsećamo da je još uvek u toku velika promotivna akcija pod nazivom 'Putujte zajedno' koja uključuje čak 39 destinacije iz mreže gradova do kojih leti Air Serbia, a odnosi se na putovanja za 2 osobe.
Promocija zapravo uključuje sve destinacije našeg nacionalnog avioprevoznika u regionu, Evropi, na Bliskom istoku, kao i Njujork.
Promocija traje do četvrtka, 15. septembra, za putovanja od 15. septembra do 15. decembra. Dve povratne karte u ekonomskoj klasi do Ciriha i Beča su 229 evra, do Brisela, Praga i Štokholma 289 evra, do Berlina 299 evra, do Amsterdama 309 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 05.09.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Alitalia – promocija za Italiju i Evropu
U toku je promotivna akcija Alitalije za gradove u Italiji i Evropi. Prodaja će trajati do ponedeljka, 19. septembra, a odnosi se na putovanja u periodu od 12. septembra do 15. decembra. U tom periodu treba da se započne i završi putovanje. Boravak po ovoj promotivnoj ceni je ograničen na 1 mesec.
Na promociji su Torino, Milano, Verona, Trst, Venecija, Firenca, Napulj – svi po ceni od 179 evra, gradovi na Siciliji i Sardiniji su 199 evra. Rim je tokom promocija 119 evra, Barselona i Madrid po 159 evra, Pariz i Brisel 179 evra.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left 13.09.2016. Vesti Izvor: Aviokarta.net td_top_right
td_bottom_right
Lufthansa & partneri – Promocija za Ameriku
Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu - Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS, ponudili su nove, veoma povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.
Promocija traje još samo danas - do srede, 14. septembra, možete da kupite karte po sniženim cenama do svih gradova u SAD i Kanadi, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu. U Americi možete da koristite usluge Uniteda, koji vas može prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po odličnoj ceni.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Cene td_right
Berlin od 69€
iz Niša, bez kofera
Cirih od 115€
Dvoje putuju zajedno
Krakov od 139€
preko Varšave
Madrid od 159€
preko Rima
Njujork od 359€
Dvoje putuju zajedno
Zanzibar od 419€
preko Istanbula
Toronto od 429€
preko Amsterdama
Delhi od 439€
preko Dubaija
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Wizz i Ryanair iz Niša
Od ove godine Niš je direktno povezan sa 9 evropskih gradova od kojih 5 povezuje Wizz Air, 4 povezuje Ryanair. Nadamo se da je ovo samo početak i da će Niš postati baza za još kompanija, kao i da će ove dve kompanije otvoriti linije za još mnogo gradova.
Cene se za oktobar kreću od 50ak evra za povratnu kartu, sa uključenim u cenu malim kabinskim prtljagom, dok se kofer doplaćuje, iznose za doplatu smo naveli na mapi. Ako ste u mogućnosti da kupite kartu za datume dalje u budućnosti onda je cena još niža.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
LOT: Promocija za Varšavu i poljske gradove
Poljski avioprevoznik LOT je objavio promociju za putovanja iz Beograda do Varšave i poljskih gradova.
Povratna karta u ekonomskoj klasi do Varšave je samo 109 evra, a za putovanje preko Varšave do Gdanjska, Katovica, Žešova, Poznanja, Krakova, Šćećina i Vroclava, karte koštaju 139 evra. Promocija traje do 21. septembra.
Sve cene su sa uračunatim taksama, prtljagom (1 x 23kg) i posluženjem na svim letovima, kao i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte.
Pročitajte ceo tekst
td_top_left Izdvajamo: Vesti >> Vesti td_top_right
td_bottom_right
Air Serbia – meni inspirisan internacionalnom kuhinjom
Air Serbia je unapredila posluženje na letu za Njujork uvođenjem novog menija, koji sadrži izbor novih predjela, glavnih jela i deserta koji su inspirisani modernom internacionalnom kuhinjom.
Putnici u ekonomskoj klasi sada će moći da izaberu goveđi gulaš sa krompir pireom i sotiranom šargarepom i slatki kolač od griza sa prelivom od malina. Ova jela priprema stručni tim kuvara u Air Serbia keteringu koristeći sastojke visokog kvaliteta koji se nabavljaju od domaćih proizvođača iz Srbije.
Pročitajte ceo tekst
Ako ne želite da primate aviokarta newsletter pratite ovaj link.
Ukoliko želite da preporučite prijatelju newsletter Aviokarta.net pratite ovaj link.
Za sva pitanja i sugestije pišite nam na: redakcija@aviokarta.net
Copyright © 2016 Kielo. Sva prava zadržana. Kielo